Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Извештај од Општинскиот натпревар по физика за учениците од основните училишта во општина Радовиш

Активот на наставници по физика при општина Радовиш согласно Правилникот за изведување на натпреварите по физика реализираше општински натпревар по физика на ден 29.04.2014.

Наставници кои учествуваа во реализацијата на натпреварот пристигнаа во 10 часот за да направат избор на задачи според темите што се задолжителни за регионалните и републичките натпревари. Едногласно се одлучи задачите да бидат од досегашните регионални натпревари по случаен избор.

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :534201