Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Хуманитарна акција

Радовиш, 05 јануари 2011

Дека хуманоста не познава граници е се повеќе слушана фраза која сепак ја носи во себе целата вистина на овој свет. Учениците од осмите одделенија на нашето училиште заедно со нивните наставници, придонесоа и штитениците на дневниот центар Порака за оваа Нова Година и Божиќ да имаат: пакетче повеќе, потребни прехранбени продукти за побогата Божиќна трпеза и дел од училишниот прибор за да се нацрта најубавиот празничен цртеж.

Рекламни банери

Календар на настани

«  

May

  »
M T W T F S S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :825065