Home

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Низа манифестации и натпревари по повод празникот 6-ти ноември, ослободувањето на Радовиш

Радовиш, 06 ноември 2010

По повод празникот 6-ти Ноември, годишнината од ослободувањето на нашиот град Радовиш од фашистите, се одржаа низа манифестации и натпревари под покровителство на Општината и градоначалникот Роберт Велков.

  • На натпреварот во мал фудбал, на кој учествуваа екипи од сите основни училишта во општината, екипата од нашето училиште (ученици од VII и VIII одд.) го освои првото место. Ментор: Димче Ангелов

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :326067