Home

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Oпштинскиот натпревар од Противпожарна заштита

Радовиш, 30 октомври 2010

На општинскиот натпревар од Противпожарна заштита, што се одржа на 30.10.2010 год. од нашето училиште “Никола Карев” учествуваа тројца ученици од VIII одд., Зорица Србакова, Вероника Златанова и Стефан Атанасовски под менторство на наставникот Данчо Милчов.

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :325863