Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Започна уредувањето на кабинет по Биологија и Хемија

Радовиш, 05 септември 2010

На 5 септември 2010г започна уредувањето на кабинетот по Биологија и Хемија, од втората рунда грантови од проектот за модернизација на образованието, финансирано од Министерството за образование и наука при Владата на Република Македонија и УСАИД.

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :534104