Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

ЧАС ПОДГОТВЕН ЗА ИНТЕЛ НАТПРЕВАР

Часот е одржан во II-1 одд. ООУ,,Никола Карев,,. Наставен час по ликовно образование, со наставна содржина Повторување на основни бои и Запознавање со секундарни-добиени бои-2часа. Целта на првиот  час е учениците да ги повторат основните бои, а на вториот час да се запознаат со добиените-секундарни бои.

Часот е реализиран од страна на одделенскиот наставник  Маријана Стојанова.
Заедничка ЦЕЛ на часот оспособување на учениците за примена на IKT -технологијата во наставата.

 

Притоа учениците работат со користење на СМПС уредите.

 

Download Link

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1259251