Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

ЧАС ПОДГОТВЕН ЗА ИНТЕЛ НАТПРЕВАР

Часовите се одржани  во I-2 одд.  ООУ ,,Никола Карев ,,  - Радовиш  од  страна  на     одделенскиот  наставник  Даниела Василева Китанова.

Првиот час е по  македонски јазик со наставна содржина  Обработка  на текстот  ,,Еленчето на Дедо Мраз ,,. Целта на овај час е  учениците да  ја   разберат и  доживеат  содржината  на текстот.

 

Вториот  час  е  по запознавање  на околината  со наставна содржина Хигиена. Целта на овај час е  учениците да  се запознаат со  средствата за одржување  на хигиена на  телото.

 

Во  овие  часови  има примена  на  IKT – технологија  во наставата.

 

 

Download Link

Download Link

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1259456