Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Зелен пакет – јуниор

Со почетокот на учебната 2011/2012 год. учениците од одделенска настава почнаа со работа на проектот „Зелен пакет – јуниор“.

 

Учениците од II одд.(70) своите наставнички Сузана Атанасова, Даниела Василева Китанова и Силвана Бибовска работат на темата „Воздух“.

Учениците од III одд. (70) со своите наставнички Маријана Стојанова, Катерина Даневска и Лидија Бехлимова работат на темата „Здрав начин на живеење“.

Учениците од IV одд. (60) со своите наставнички Мирса Ристова, Ивана Сулева и Зуле Зафирова, работат на темата „Вода“.

Сите ученици покажуваат голем интерес за работа и имаат многу изработки, доказ за нивната креативност.

Преку работата кај учениците се зголемија навиките за чување на околината во која живееме од загадување, штедењето на водата, здравиот начин на исхрана.

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :690111