Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

ИЗВЕШТАЈ ОД РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

На ден 21. 04. 2012г. сабота со почеток во 10 30ч. се одржа  регионалниот  натпревар по англиски јазик за осмо одделение во ООУ Видое Подгорец во Струмица. Од нашето ООУ Никола Карев Радовиш учествуваше ученичката Слободанка Свиркова од VIII3 одд. под менторство на наставничката по англиски јазик Јулија Белушкова.

Ученичката освои IV четврто  место и достојно го претстави нашето училиште.

 

                                                                                                               Ментор

Јулија Белушкова

проф.по англиски јазик

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :690097