Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

ХИМНА НА ООУ "НИКОЛА КАРЕВ"

 

I

Денес славиме светол празник,

патронот наш голем вечно ќе се слави,

светол лик ни бие в срце,

за тоа име гордост што ни прави.

 

Рефрен:

Радост, дружба, пофалби,

детски тајни малечки,

сите тие мигови,

Карев ни ги подари.

 

II

Никола Карев колку ни значиш,

херојски потег ликот твој го краси,

твојата дејност е јака страна,

твоите цели секогаш ги бранам.

 

Рефрен:

Радост, дружба, ...

 

III

Името твое е наша светост,

спомени детски нас што ќе не следат,

воздивка блага нас што не топли,

успеси само нека се редат.

 

Рефрен:

Радост, дружба, ...

 

 

Составил: Трајанова Анастасија,

VII4 одд. учебна 2011/2012 год.

ООУ„Никола Карев“,Радовиш

Рекламни банери

Календар на настани

«  

May

  »
M T W T F S S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :859425