Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Проекти


Уредување на кабинет по Биологија и Хемија, од втората рунда грантови од проектот за модернизација на образованието, финансирано од Министерството за образование и наука при Владата на Република Македонија и УСАИД

Санација на училишна фискултурна спортска сала. Санирана со сопствени средства.

Санација на санитарните јазли во централното училиште со средства од Владата на Република Македонија.

Санација на санитарните јазли во централното училиште со средства од Владата на Република Македонија.

Санација на кровот, училниците и санитарните јазли во нас.Раклиш со средства за модернизација на образованието- ПЕП проект и Владата на Р.М.

Замена на дотраени прозори, со средства од USAID и учество на единицата на локалната самоуправа.

Реновирање на училишната библиотека со сопствени средства.

Од втората рунда од проектот за модернизација на образованието, наставниците ги проследија обуките, го очекуваме кабинетот по Биологија и Хемија.

Развивање на еколошка свест во училиштето

Изградба на бетонски патеки во Цетралното училиште и во Подрачното училиште во нас. Раклиш од сопствени средства

Поставување на настрешници на влезот во зградата во Централното Училиште и во ПУ во населба Раклиш од сопствени средства.

Поставување на заштитни елементи на прозорците од сопствени средства.

Поплочување на влезните скали со сопствени средства

Изградба на етнолошка поставка со сопствени средства и донации.

 

Рекламни банери

Календар на настани

«  

May

  »
M T W T F S S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :859279