Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Соопштенија

Соопштенија

Активности на Еко-училиште „Никола Карев“

1.Формиран е Еко-одбор које составен од следниве членови:

  • Тања Николовска-професор по биологија и хемија (координатор)
  • Данчо Милчов- професор по биологија (претседател)
  • Сузана Ѓоргиева -стручен соработник

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :547780