Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Видео настани

ЧАС ПОДГОТВЕН ЗА ИНТЕЛ НАТПРЕВАР

Часовите се одржани  во I-2 одд.  ООУ ,,Никола Карев ,,  - Радовиш  од  страна  на     одделенскиот  наставник  Даниела Василева Китанова.

Првиот час е по  македонски јазик со наставна содржина  Обработка  на текстот  ,,Еленчето на Дедо Мраз ,,. Целта на овај час е  учениците да  ја   разберат и  доживеат  содржината  на текстот.

ЧАС ПОДГОТВЕН „ ЗА КОНКУРС - ПРИМЕРИ ОД ПРАКТИКАТА “

(Компонента за унапредување на наставата по математика и природните науки во рамките на Проектот на УСАИД  за основно образование)

Часот е одржан во VII-3 одд. ООУ„Никола Карев“ , а е реализиран од страна на предметниот наставник по математика Анита Митева Цветковски.

ЧАС ПОДГОТВЕН ЗА ИНТЕЛ НАТПРЕВАР

Часот е одржан во подрачното училиште во населба Раклиш во рамките на О.О.У,,Никола Карев,,.

Изведен е во паралелка за комбинирана настава од II  и V одд. под раководство на одделенски наставник Ленче Накева.

ЧАС ПОДГОТВЕН ЗА ИНТЕЛ НАТПРЕВАР

Часот е одржан во II-1 одд. ООУ,,Никола Карев,,. Наставен час по ликовно образование, со наставна содржина Повторување на основни бои и Запознавање со секундарни-добиени бои-2часа. Целта на првиот  час е учениците да ги повторат основните бои, а на вториот час да се запознаат со добиените-секундарни бои.

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :547888