Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Извештај за Реализирани еколошки активности

1. Според анализата направен е план на активности во кои се вклучени точките за  акција од еко-стандардите на кои ќе се стави акцент во учебната 2016/2017  година и ќе се реализираат акции и кампањи за подигнување на  еколошката свест и реализација на еко стандардите.

2. Изготвена е  Програма за интеграција на еколошката едукација

3. Изработен е план на активности според направената анализа на состојбата на животната средина во кој се избрани точки за акција за реализација на еко-стандардите. 

4. Поврзување на еколошката програма со редовната настава

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1483216