Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Извештај за реализирани активности на ниво на ООУ,,Никола Карев,,Радовиш на проектот ,,Заедничка грижа за правилно насочување на учениците,,

Активности:,,Априлијада,,(одбележување на денот на шегата)

По повод Денот на шегата 1.04.2015 год. учениците од I до V при ООУ ,,Никола Карев“ зедоа масовно учество во Априлијада 2015 год. во организација на општина Радовиш. Учениците имаа организирано дефиле низ градот и се претставија пред  граѓаните од нашиот град. На лицата од граѓаните се забележуваше воодушевување од изгледот на дечињата. На плоштадот имаше организирано кратка програма со цел претставување на групните и индивидуалните маски  во придружба на музика.

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1483348