Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

2

Започна доградбата на ОУ Никола Карев

Радовиш, 22 јули 2009

На 21.07.2009г.во 11:00ч на просторот каде што се наоѓаа основните училишта К.П.Мисирков и Никола Карев, кој пред неколку години изгореа до темел, беше поставен камен темелник за доградба на нова зграда на О.У. Никола Карев.

Инвеститор на овој проект е Влада на РМ преку Министерството за образование и наука. Изведувач на проектот е „Интер Пројект“ ДООЕЛ Тетово, на тендер распишан од Министреството за образование и наука - Скопје, подизведувачи се ГП „Техноинжинеринг“ и ГП „Техника“ од Радовиш. Надзор на проектот е „Инком Инженеринг“ ДООЕЛ Скопје.

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1483068