Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Државен натпревар по Информатика за основно образование

На ден 19.05.2014 год. во просториите на СЕМОС едукација - Скопје, како домаќин, се одржа VIII Државен натпревар по Информатика – апликативни вештини за Основни училишта во Република Македонија.

На натпреварот учествуваа околу 20 ученици од основно образование од целата наша држава. Меѓу учениците од основното образование, под менторство на професорот по Информатика, Јане Србаков, се натпреваруваше и нашиот ученик Дарко Ивановски VI одд.

Сепак и покрај силната конкуренција нашиот ученик успеа во вистинско светло да го претстави нашето училиште и да покаже одлични резултати. Па, така, на овој државен натпревар, ученикот Дарко Ивановски го освои I - то место.  

 

Ментор

Јане Србаков

проф. по Информатика

ООУ„Никола Карев“, Радовиш

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1483218