Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Реализирана активност „Садење саксиско цвеќе“ во рамките на проектот „Јакнење на мултиетничката соработка во општините“

 
 
АКТИВНОСТ 1.  (Втор дел)-29.10.2014-Работна активност-с.Бучим
Со заедничко вложување на членовите во училишниот тим за мултиетничка интеграција,директорот на училиштето,активите од наставници од четврто и петто одделение од двете националности,други вработени во училиштето и пред се учениците на 29.10.2014 беше одржана првата активност - Садење саксиско цвеќе.
Активноста беше реализирана во П.У.  во с.Бучим.
  
Цел на активноста:
Зближување на учениците од централното училиште со учениците од подрачното училиште преку заеднички активности
 
Засадените цвеќиња останаа во училиштето во Бучим, а само мал дел беа донесени во училиштето во Радовиш, што ќе сведочи за дружењето и добрата соработка меѓу учениците од различната етничка припадност.
 
 
           ИМАМЕ РАЗЛИКИ,НО РАЗЛИЧНОСТИТЕ НЕ НЕ РАЗДЕЛУВААТ !
                       НИЕ НА ИСТ НАЧИН САДИМЕ ЦВЕЌЕ!
 
                               ЗАЕДНО ЗАСАДИВМЕ ЦВЕКЕ !

Рекламни банери

Календар на настани

«  
  »
M T W T F S S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :850506