Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

I Смена

 

Термини на часови за I смена

 

Прв час
7:30
-
8:10
Втор час
8:30
-
9:10
Трет час
9:20
-
10:00
Четврт час
10:10
-
10:50
Петти час
10:55
-
11:35
Шести час
11:40
-
12:20
Седми час
12:25
-
13:05
Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1483231