Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Вработени


Проверка на електронска пошта:СТОЈА МИТРЕВСКА ДИРЕКТОР

 

 

 
Александра Манева Секретар
Анче Михаилова Благајник
Сузана Ѓоргиева Психолог
Наташа Дацева Вучкова Педагог

 

 

 
Јулија Белушкова Англиски јазик
Анита М. Цветковски Математика и Физика
Кире Јанковски Географија
Билјана Атанасова Стојменова Ликовно образование
Љупчо Калајџиев Музичко образование
Сузана Георгиева Техничко Образование и Вештини за Живеење
Илија Ковачев Историја и Граѓанско образование
Лозка Филиповска Англски јазик
Орце Бојаџиев Физичко и здравствено образование
Камче Милчов Биологија и природни науки
Ката Ангелова Историја и Граѓанска Култура
Славица Манчева Македонски јазик
Натка Лазарева Одделенска настава
Живко Андонов Физичко и здравствено образование
Данче Јованова Англиски јазик
Цветанка Кршкова Англиски јазик
Елизабета Мазновска Математика
Емине Арнаутова Одделенска настава
Сузана Атанасова Библиотекар
Елена Манасиева Математика и физика
Билјана Коцева Македонски јазик
Нада Ристовa Музичко образование
Каменита Атанасова Македонски јазик
Мариче Лазовска Одделенска настава
Саветка Спасова Музичко образование
Емре Мехмет Одделенска настава
Сезгин Али Одделенска настава
Ѓулшен Османова Одделенска настава
Силвана Бибовска Одделенска настава
Александра Манасиева Одделенска настава
Киро Спасов Одделенска настава
Маријана Стојанова Одделенска настава
Даниела Василева Одделенска настава
Зуле Зафирова Одделенска настава
Ленче Накева Одделенска настава
Катерина Даневска Одделенска настава
Фирус Мустафа Одделенска настава
Тања Николовска Биологија и Хемија
Стојанка Гавалугова Одделенска настава
Андријана Јанков Музичко образование
Лидија Бехлимова Одделенска настава
Ивана Чајева Одделенска настава
Босилка Здравкова Германски јазик
Стојче Јовановски Англиски јазик
Васка Трајчева Одделенска настава
Јован Трајанов Музичко образование
Фатиме Лиман Одделенска настава
Емилија Камчева Информатика
Раде Филиповски Математика и физика
Наташа Ангелова Географија

 

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1353347