Home

Навигација

Контакт

Анкета

Дали мислите дека компјутерите се доволно искористени во наставата?:

Наставни предмети

Распоред

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ

Анче Михаилова

Име и презиме: Анче Михаилова

e-mail: ancemihailova@yahoo.com

Националност: Македонка

Дата и место на раѓање: 27.06.1960г. Радовиш

 

 

Основно образование: ОУ "Моша Пијаде" Радовиш

Средно образование: Гимназија "Коста Сусинов" Радовиш

Име на универзитетот: "Кирил и Методиј" Скопје,
Економски факултет I-степен Штип

Занимање: економист

 

Сертификати:

  • Фонд за развој на човечки ресурси-завршена менаџмент обука и консултантство
  • Основни вештини по информатичка технологија

 

Работно искуство:

- Од 1983 година до 2009 година во АД ШИК "Плачковица" Радовиш на повеќе работни места во секторите План и анализа, Книговодство-одговорен сметководител, Производсто-квалитет и квантитет

- Од 2009 година Благајник во ОУ "Никола Карев" Радовиш

 

Мајчин јазик: Македонски

Други јазици: Француски јазик, Српско-хрватски јазик

Компјутерски вештини: MS Windows, MS Word, MS Exsel, користење на Интернет и сл.

Рекламни банери

Календар на настани

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Add to calendar

Фотогалерии

Вкупно посетители

  • Досега го посетиле сајтот
  • :1483056